Studiet 2019-2020

Last ned full studieplan i pdf-format her

Fagskolen gir deg verdifull kompetanse så vel som ny inspirasjon og nettverksbygging i alle deler av bokbransjen. Studiet gjennomføres som et deltidsstudium parallelt med ordinær jobb. Undervisningen foregår i Fagskolens lokaler i Oslo sentrum, og fordeler seg på 3 perioder på totalt 11 uker.

Du vil knytte sterke bånd til kollegaer og møte mange ledere gjennom våre bedriftsbesøk hos forlag, bokhandlere, distribusjonssentraler, organisasjoner, litteraturhus og andre viktige bransjeinstanser.

Enten du jobber i bransjen i dag, eller har lyst til å ta steget inn i denne spennende bransjen får du verdifull tilførsel va innsikt, kompetanse og kontakter gjennom et spennende studium. Studiet gjennomføres som et deltidsstudium parallelt med ordinær jobb. Undervisningen foregår sentralt i Oslo sentrum og fordeler seg på 3 perioder på totalt 11 uker.

Høst 2019:

4 uker, fra 7. oktober – 1. november

Vinter 2020:

2 uker, fra 27. januar – 7. februar, inkl. studietur til London

Vår 2020:

5 uker, fra 14pril – 15. mai, inkl. eksamen

Skoledagen starter kl. 8.30 og avsluttes kl. 16.00.

I løpet av skoleåret er det 10 innsendingsoppgaver i litteratur, som omfatter  norsk/nordisk litteratur, verdenslitteraturen og barne- og ungdomslitteraturen.

Vi legger stor vekt på interaktivitet mellom våre forelesere og studenter.