Studiet 2017-2018

Last ned full studieplan i pdf-format her

Fagskolen gir deg verdifull kompetanse så vel som ny inspirasjon og nettverksbygging i alle deler av bokbransjen. Studiet gjennomføres som et deltidsstudium parallelt med ordinær jobb. Undervisningen foregår i Fagskolens lokaler i Oslo sentrum, og fordeler seg på 3 perioder på totalt 11 uker.

Du vil knytte sterke bånd til kollegaer og møte mange ledere gjennom våre bedriftsbesøk hos forlag, bokhandlere, distribusjonssentraler, organisasjoner, litteraturhus og andre viktige bransjeinstanser.

Enten du jobber i bransjen i dag, eller har lyst til å ta steget inn i denne spennende bransjen får du verdifull tilførsel va innsikt, kompetanse og kontakter gjennom et spennende studium. Studiet gjennomføres som et deltidsstudium parallelt med ordinær jobb. Undervisningen foregår sentralt i Oslo sentrum og fordeler seg på 3 perioder på totalt 11 uker.

Høst 2017:

4 uker, fra 25. september – 20. oktober

Vinter 2018:

2 uker, fra 25. januar – 7. februar, inkl. studietur til London

Vår 2018:

5 uker, fra 9. april – 11. mai, inkl. eksamen

Skoledagen starter kl. 8.30 og avsluttes kl. 16.00.

I løpet av skoleåret er det 12 innsendingsoppgaver i litteratur, som omfatter  norsk/nordisk litteratur, verdenslitteraturen og barne- og ungdomslitteraturen.

Vi legger stor vekt på interaktivitet mellom våre forelesere og studenter.