KOSTNADER

Oppdatert den 10. januar 2018

Lån og stipend:

Fagskolen mottar offentlig støtte fra Utdanningsdirektoratet. Dette betyr at vi kan tilby en rimelig utdanning til våre studenter.

Vi har NOKUT-godkjent utdanning. Det betyr at våre studenter kan søke lån og stipend i Statens lånekasse for utdanning. Søknadsfrist: www.lanekassen.no

Stipendordninger for våre studenter finnes også hos Den norske Bokhandlerforening, Handel og Kontor og Legathandboken. Skolen har mer informasjon om disse mulighetene.

Faste utgifter i skoleperioden:

  • Studieavgift kr. 17.400,- som dekker undervisning, brevretting og eksamensavgift.

  • Studietur maks kr. 6.000,-

  • Pensumlitteratur maks kr. 3.000,-

Overnatting i skoleperioden:

Det er mange ulike bo-altervativ som våre utenbys studenter velger. Fagskolen har dessverre ingen mulighet til å organisere eller hjelpe til med bosted, men flere av våre studenter har benyttet seg av følgende bo-alternativ:

Catalina Room & Apartments
Gjestehus finnes både i Sørkedalsveien 43 og Sondreveien 9. Gratis tilgang til internett/bredbånd på alle rom. Forespørsel sendes til: post@catalina-eiendom.no. 
Hjemmeside: www.catalina-eiendom.no.

RSV Eiendom
Sentralt beliggenhet på Grünerløkka. Tilbyr korttidsleie i fullt møblerte rom med minikjøkken, mini bad, kabel TV og bredbåndtilknytning. Forespørsel sendes: korttidsleie@rsveiendom.no eller ring 23 23 49 10.
Hjemmeside: www.rsveiendom.no.

Anker Hotel 
Sentralt beliggenhet i Oslo sentrum, Storgata 55. 
Hjemmeside: www.anker-hotel.no

Vi anbefaler også www.finn.no, hvor det finnes mange hybler/leiligheter/rom/kollektiv til utleie.