Fri Bokhandel + Fagskolen = sant

27. May 2007

Fagskolen er en unik mulighet for medlemmer i Fri Bokhandel. Fagskolen er viktig og kan hjelpe det enkelte medlem til å heve kompetansen hos medarbeidere i butikken ”, sier leder og bokhandler Siri Strømmevold.

Som leder i Fri Bokhandel kjenner Siri Strømmevold mange butikkeiere som har sendt sine medarbeidere på Fagskolen og som har fått dyktige og motiverte folk tilbake.

Jeg kan også uttale meg som arbeidsgiver. I fjor hadde jeg en av mine folk på Fagskolen og det var svært vellykket. Min medarbeider hadde lært mye og hadde fått verdifulle kontakter med andre i bransjen. Selv om det på kort sikt koster litt å ha en medarbeider borte fra butikken tjener man inn det på lang sikt – uten tvil ”, fortsetter Siri.

I årets kull var Fri Bokhandel representert med Monica fra Nittedal Bok og Papir (til høyre) og Elisabeth fra Bok og Media i Drammen (til venstre)

Rektor Erik Jansson regner med 3 – 4 studenter fra Fri bokhandel på studiet som starter høsten 2008: ” For Fri Bokhandels medlemmer gir et opphold på Fagskolen et stort nettverk blant forlag, foreninger, leverandører og andre bokhandlere. Når man driver som selvstendig blir man lett alene og man trenger nye impulser. Konkurrerende kjeder blir mer og mer profesjonelle og den eneste måten Fri Bokhandel kan møte denne konkurransen er ved å ha høy kompetanse hos de ansatte og ved å være unike i sitt nærmiljø. I en travel hverdag er det ikke lett å få tid til opplæring. Vi kan hjelpe deg med den jobben!

Er du en Fribokhandler og ønsker litt mer informasjon anbefaler vi deg å ta kontakt med f.eks.

• Nittedal bok og papir, tlf. 67 07 13 42. Bente Grue er innehaver og Monika Kolstad Gustavsen var student i 06/07-kullet.
  • Tynset Bokhandel, tlf. 62 48 00 38. Siri Strømmevold er innehaver og Tonje Hovensjø Løkken var student i 05/06-kullet.
  • Bok og Media Drammen, tlf. 32 83 52 95. Butikksjef Elisabeth Vading var student i 06/07-kullet.