Er du en tidligere student?

25. May 2007

Rundt omkring i landet har Fagskolen hundrevis av ambassadører, nemlig våre tidligere studenter. Er du en av disse så anbefaler vi deg å gå inn på Fagskolens hjemmesider og melde deg på Fagskolens nyhetsbrev. Hvis du er en tidligere student kan du også vinne 2.500 kr.

Vi håper du kan være en aktiv ambassadør for oss og bruke ”Tips en venn”-funksjonaliteten. Kjenner du noen kollegaer i andre bokhandler, eller har du kontakter i forlagene som kan være interessert i Fagskolen så tips i vei! Her kan du tipse!

Hvis du som er tidligere student også skaffer oss nye studenter som starter høsten 2007 så belønner vi det med et gavekort på kr. 2.500,-. Gavekortet utdeles under følgende forutsetninger:

• Søkeren må angi ditt navn (den som anbefaler) på selve søknadsskjemaet.
  • Den nye studenten må ha innbetalt studieavgiften for 2007.
  • Premien fåes enten studenten betaler skolen selv eller om arbeidsgiver gjør det.
  • Gjelder ikke hvis søkeren er ansatt i en kjede som har sentral utvelgelse av deltagere på Fagskolen.
  • Du må selv har fullført Fagskolen.
  • Gjelder ikke hvis du selv er arbeidsgiver og anbefaler en av dine ansatte.
  • Det utbetales kun ett gavekort pr. tidligere student.
  • Gjelder for studiet 2007/2008.